D-100 karayolu kenarında bulunan Düzce Sebze ve Meyve Hali'nde sorunlar baş göstermeye başladı. Halde bulunan halciler, bulundukları bölgede yaşadıkları sorunları dile getirirken bölgenin bir çok sorunu bulunuyor. Sorunlarını dile getiren halciler, “10 yıldır buradayız ama ne bir sosyal tesisimiz var, ne de adam gibi tuvaletimiz. Resmen yetim kalmış durumdayız. Sorunlarımız o kadar çok ki hangisini anlatacağımızı bilmiyoruz.” şeklinde konuştu.

Şehir dışından kaçak olarak gelen araçlarında hale mal indirdiklerini iddia eden halciler, “Burada bizim dışımızda şehir dışından gelerek mal satanlar oluyor. Bu durum bizim satışlarımıza da etki ediyor. Diğer sorunlarımız gibi bu sorunda bizim için büyük önem taşıyor.” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş'ten de destek isteyen halciler, “Resmen yetim duruma düştük. Özellikle Başkan Mehmet Keleş, Başkan olduktan sonra buraya hiç uğramadı. Kendisinden destek bekliyoruz. Seçim zamanı da yaklaşıyor. Bizden oy istemesi için sorunlarımızı çözmesi gerikiyor.” dedi.