İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Düzce Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu yılsonu sergisi Anıtpark’ta düzenlenen bir etkinlikle başladı. Kursiyerler bir yıl boyunca aldıkları eğitim sonucu oluşturdukları eserleri Anıtpark Meydanına kurulan 53 adet stantta sergiledi. Serginin açılışına Düzce Valisi Ali Fidan, Garnizon Komutanı Ramazan Akça, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, daire amirleri, vatandaşlar, davetliler ve kursiyerler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, kursiyerlere teşekkür etti. Yurtman,“Halk Eğitim Merkezi kurslarımıza 1 yıl içinde 10 bini aşan kursiyerimiz katıldı. Her biri meslek öğrenmek adına hocalarından dersler aldılar ve yaptıkları ele emeği göz nuru eserleri sergiliyorlar. Ben kurslara katılan kursiyerlerimize ve hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Yurtman’ın konuşmasının ardından Kafkas dans gösteri grubu güzel bir gösteri gerçekleştirdi.



Konuşmanın ardından Düzce Valisi Ali Fidan ve protokol üyeleri serginin açılışını yaptılar. Vali Ali Fidan, el işi, resim, giyim ve ahşap gibi her dalda açılan stantları ayrı ayrı gezerek, kursiyerlerden bilgiler aldı. 


Haber:Y.SEVER