Öncü Medya Grubunun yıl dönümü ziyaretleri sürüyor.  Bu kapsamda televizyonumuzu ziyaret eden, tebrik mesajları ve çiçek gönderen siyasiler, bürokratlar başta olmak üzere pek çok okuyucumuz 21.yıldır objektif haber anlayışıyla Düzce’nin sesi ve kulağı olan Öncü Medya Grubunu yıldönümünü tebrik ederken, başarılarının devamını diledi.
Ali İhsan Su’nun Şırnak Valiliğine atanmasıyla yerine vekalet eden Hasan Bağcı, tebrik mesajı göndererek Öncü Medya Grubunun 21.yılını kutladı. Vali Bağcı, mesajında “Toplumun doğru bir biçimde bilgilenmesini kamuoyunun haber almasını ve yayınlarıyla illimizin sosyal ve kültürel yaşantısına katkı sağlayan basınımızın önemli bir üyesi olan Öncü Radyo ve televizyonun kuruluş yıldönümü kutlarım.” ifadelerini kullandı. 
Öncü Medya Grubuna en renkli kutlamayı ise Doğa Koleji Ana Okulu öğrencileri yaptı. Doğa öğrencileri  hazırladıkları çiçekler ve “21.yıl kutlu olsun” yazılı tabloyla Öncü Radyo ve Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı ve çalışanları ziyaret ederek tebrik etti. Öncü Medya Grup Başkanı Tonyalı, minik öğrencilerin yaptığı sürpriz kutlamayı mutlulukla karşılarken, öğrencilerle yakından ilgilendi.

Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Harun Kabaoğlu sosyal medya üzerinden özel bir mesaj paylaşarak tebrik mesajı yayınladı. Eski Konuralp Belediye Başkanı İbrahim Aykut, Oltan Fındık çiçek göndererek başarılar diledi.

Ak Parti Düzce Milletvekili aday adayı Celal Erbay, işadamlarından Nusret Özsoy, Tuncay Şahin, Ragıp Gökesaoğlu, Ahmet Kılıç ve Genç Müsiad Basın Sorumlusu Serkan Verep Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı’yı bizzat kurumda ziyaret ederek güzel dileklerini paylaştılar.


Haber:Y.SEVER