Ünlü sanatçı Haluk Levent ve kurduğu Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) iyilik yapmaya devam ediyor. Birçok sosyal sorumluluk projesi ve yardım kampanyalarına verdiği destekle bilinen Haluk Levent, Akçakocalı Gamze ve ailesinin çağrısına duyarsız kalmadı. 



Beyin sapında damar yumağı tespit edilen ve felç riski nedeniyle 2. kez ameliyat olması gereken 17 yaşındaki Gamze Ses için ailesinin yaptığı yardım çağrısından haberdar olan Haluk Levent, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, takipçilerinden destek istedi.



Ameliyat masrafı olan 155 bin TL'nin toplanması için Valilik onaylı açılan banka hesabını yayınlayan Levet, paylaşımında "Gamze... Beyin sapında damar yumağı var. Haydi arkadaşlar! Bu kızımız felç olmasın! Şu an ameliyat olması gerekiyor. Haydi! Bir olursak, biz olursak bu kızımız sağlığına kavuşacak. Size çok güveniyorum." ifadelerini kullandı.



Ailenin yardım çığlığını Öncü Haber duyurdu 

Ses ailesinin yardım çığlığı 23 Aralık'ta haber bültenimizde yer almıştı. İki yıl önce bir rahatsızlık nedeniyle gittiği hastanede beyin sapında damar yumağı tespit edilen ve geçirdiği riskli bir ameliyat sonrasında sağlığına tamamen kavuşamayan 17 yaşındaki Gamze Ses'in babası Erol Ses, devletin ve yardımsever vatandaşların kendilerine el uzatması için çağrıda bulunmuştu. Kızının sağlığına kavuşması için olması gereken ikinci ameliyatın yüksek maliyetini karşılayacak durumlarının olmadığını söyleyen Erol-Nevriye Ses çifti, evlatlarının felç kalma tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu ifade etmişti.



Haberin yayınlanmasının ardından çok sayıda vatandaş yardım için aile ile irtibata geçmişti.


"ÇARESİZ ANNE-BABANIN YARDIM ÇIĞLIĞI" başlıklı haberimize ulaşmak için TIKLAYINIZ

Haber: C.ÜSTÜNER
Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ