Polis teşkilatının kuruluşunun 167. Yıl kutlamaları nedeniyle HAS Parti Düzce İl Başkanı Halil Aydın yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları ile birlikte İl Emniyet Müdürü Ali Gezer’i ziyaret etti. HAS parti Düzce il Başkanı Halil Aydın Polis teşkilatının 167. Yılını kutlayarak, emniyet teşkilatına halkın güvenliği için gösterdiği çabalardan ötürü teşekkür etti.
Aydın“Polis teşkilatımızın bu hafta 167. Yılı kutlanıyor. Bizde bu manada partimiz olarak polis teşkilatımızı hem kadın kollarımız hemde yönetim kurulumuz olarak ziyaret ediyoruz. Polislerimiz Düzce ilinin güvenliğini sağladıkları içinde ayrıca onlara teşekkür ediyoruz. Polis haftaları kutlu olsun” dedi.
Düzce’de yaşayan yaklaşık 160 bin kişinin güvenliklerinin üzerlerinde olduğunu söyleyen İl Emniyet Müdür Ali Gezer Gezer, “Biz onların güvenliği için çalışıyoruz. 160 bin kişiyi koruyoruz. Düzce’de emniyetimiz her konuya el atıyor ve her konuyu çözmek için var güçleri ile çalışıyor. 167 yıldır polis teşkilatımız var güçleri ile çalışıyor. Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri bugün teşkilatımızı ziyarette bulundular. Ziyaretlerinden dolayı HAS parti il başkanlığına teşekkür ediyorum” dedi.