Çamköy’de zor şartlar altında yaşayan Aksak Ailesini ziyaret ederek felçli annenin hastaneye yatırılması için elinden gelen gayreti göstereceğini söyleyen AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, hastanede Mecbure Aksak’ı ziyaret etti.
Daha önce Çamköyü’ndeki evinde de ziyaret eden ve tedavisi için gerekli girişimlerin hemen başlatılacağını belirten Kaşıkoğlu, İl Sağlık Müdürlüğü’nün devreye girmesinin ardından hastaneye kaldırılan ve hemen tedavi işlemlerine başlanılan Mecbure Aksak’ı ziyaret ederek durumu hakkında Hastane yetkililerinden bilgiler aldı.
“Mecbure Aksak’ın bütün konsültasyonları ve bütün tedavileri yapıldı” diyen Kaşıkoğlu’ En son doktorların kararı gereği bir fizik tedavi merkezine nakli gerektiği bilgisi bize verildi, bu noktada da Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi olarak Düzce Üniversitesi Hastanesine mi yoksa bir başka yere mi nakli yapılacak onun da takipçisi olacağız’ dedi.

İLK VALİ VE METİN KAŞIKOĞLU'NUN ULAŞTIĞI, 16 MART'TA YAPILAN "TEDAVİ MÜJDESİ" HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLATINIZ...

28 MART'TA YAPILAN "AKSAK AİLESİNİN YÜZÜ GÜLDÜ" HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Onların da gönlünü aldı
Kaşıkoğlu ve teşkilat üyeleri Çilimli’de yaşamakta olan Bedensel Engelli Abdüsselam Topçu ile Emine Ersoy’u da evlerinde ziyaret etti.

İlk olarak Çilimli’de yaşayan Abdüsselam Topçu’yu ziyaret eden Kaşıkoğlu, Abdüsselam’ın tedavi süreci ile ilgili öğretmeninden bilgi alırken, ailesi ile de görüştü.
Abdüsselam’a çeşitli hediyeler de takdim eden Kaşıkoğlu, Abdüsselam’ın ihtiyaçlarını karşılamada yardımcı olma sözü de verdi.
Kaşıkoğlu, ardından Dikmeli Köyü’nde Emine Ersoy’u ziyaret ederek Ersoy’un ailesi ile de görüştü. “Engelli olmak yaşamak için engel değil” Kaşıkoğlu, “hepimiz birer engelli adayı olduğumuzu unutmadan engelli kardeşlerimizle iç içe olmalı onları dışlamamalı ve toplumda daha yararlı nasıl olabilirler , bunun gayreti içerisinde olmalıyız” dedi.

Haber: H. İŞCAN