Nükleer tıp merkezinin giriş katında hizmet vermeye başlayan Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı İktisadi İşletmesi'ne ait olan fast food, restaurant ve marketin açılış töreni yapıldı. Törende konuşan Vakıf Başkanı Önder Tonyalı, "Vakıf olarak tüm imkanları üniversite için seferber ettik" derken Rektör ise " Türkiye'de eşi benzeri olmayan Vakfımızla gurur duyuyoruz." dedi.
Düzce Üniversitesi'nin gelişmesi için önemli çalışmalara imza atan Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı, özellikle Üniversite Hastanesi'nin eksiklerinin giderilmesi noktasına başlattığı kampanya ve yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı, 10.5 ay gibi kısa bir sürede tamamı kantin ve kafeteryadan elde edilen gelirlerle nükleer tıp merkezini tamamlanma aşamasına getirdi. Nükleer Tıp Merkezi'nin giriş katında hizmet vermeye başlayan fast food, restaurant ve marketin açılış töreni ise dün yapıldı. Açılışa Vali Bülen Kılınç, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Bünyamin Dikici, Vakıf Başkanı Önder Tonyalı, TSO başkanı Metin Büyük, DESOB Başkanı ve Vakıf Üyesi Mustafa Kayıkçı, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Başlı, Konuralp Belediye Başkanı Yusuf Ercan, Boğaziçi Belediye Belediye Başkanı Ali Soyer, vakıf yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
"Vakfımızla gurur duyuyoruz"
Açılışta konuşan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu Vakıf başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin Düzce Üniversitesi için gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalıştıklarını ve kaynak yarattıklarını belirterek, " Bu vakfın hem başkanı hem de yönetim kurulu üyeleri tek bir kuruş maaş almadan gönüllerini ortaya koyarak çalışmaktadırlar. Vakfımızın Türkiye'de bir eşi benzeri daha yok. Böyle bir vakfa sahip olduğumuz için kendimizi çok şanslı görüyoruz ve tüm ekibim de bunun farkında. Vakfımızla Üniversite yönetimi olarak gurur duyuyoruz." dedi.
"Üniversitemiz için çalışmalarımız ralıksız sürecek"
Açılışta konuşan Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Önder Tonyalı ise, Vakıf olarak tüm imkanları üniversite için seferber ettiklerini belirterek, " Çok zor şartlarda hizmet veren kantin ve kafeteryamız artık halkımıza layık bir binada hizmet edecek. Buradan elde edilecek gelirle önce Nükleer Tıp Merkezi inşaatımızı bitireceğiz. Ardından üniversite yönetimimiz bizden ne talep ederse onları yapmanın gayreti içerisinde olacağız." şeklinde konuştu. Vakıf olarak bugüne kadar önemli çalışmaları başarıyla yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını belirten Tonyalı, " Üniversitemizin gelişmesi ve büyümesi adına çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz." ifadesini kullandı.
Tamamı kantin ve kafeterya geliri ile yapılan ve tamamlanma aşamasına gelen Nükleer Tıp Merkezi inşaatının giriş katında bulunan fast food, restaurant ve market konuşmaların ardından kurdela kesimi ile hizmete açıldı. Açılışın ardından Vakıf Başkanı Önder Tonyalı Vali Bülent Kılınç ve diğer davetlilere kantin ve kafeterya bölümünü gezdirerek bilgiler verdi. Vali Kılınç, çalışmalarından ötürü Vakıf Başkanı Önder Tonyalı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.