Müteahhitten kaynaklı sıkıntılar yüzünden yapımı planlanandan uzun süren ve 19 Eylül itibariyle poliklinik kapılarının hastalara açıldığı Düzce Atatürk Devlet Hastanesi, Muncurlu ve merkezdeki sağlık birimlerinin tek bir binada toplanmasını sağlaması açısından büyük önem taşıyor. Kısa sürede tüm birimleriyle Düzceliler'e sağlık hizmeti verecek olan Aziziye Mahallesi'ndeki yeni devlet hastanesine taşınma işlemlerinin devam ettiği şu günlerde hala eski binada hizmet veren Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acili, önemli bir ziyaretçiyi ağırladı.
Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Muhtarlar Günü'nde Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde yatmakta olan Yığılca Yılgın Köyü Muhtarı Nevzat Akça ve diğer hastaları ziyaret etti. Serviste tedavi gören hastalara "Geçmiş olsun" dileklerini ileten Vali Dağlı, bizzat doktorlardan durumları ile ilgili bilgiler aldı. 
Hasta yakınları ile de bir süre sohbet eden, Vali Zülkif Dağlı Hastane Başhekimi Ahmet Zengin’den hem yeni hastane hem de acildeki çalışmaların son durumu ve hastalar hakkında bilgiler aldıktan sonra buradan ayrıldı.