Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde yatan hastalar ve refakatçileri son aylarda yaşanan aşırı sıcaklarda hastanenin yeterli havalandırma sistemine sahip olmaması nedeniyle zor günler yaşadıklarından yakınıyor.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde yatan hastaların yakınları, odaların aşırı sıcak olması nedeniyle kendilerinin bile odalarda zor durduklarını vurgularken “ Hastalar bu bunaltıcı havalarda hamam gibi olan odalarda nasıl yatsınlar” diyerek tepki gösterdiler.

Devlet hastanesinde bulunan hasta odalarında bulunan küçük pervanelerin aşırı sıcaklar nedeni ile pek işe yaramadığını belirten hastalar ve refakatçileri şikayetlerini dile getirdiler.Yürüyebilen hastaların yatakta sıcaktan yatamadıklarını vakitlerini koridorda geçirdiklerini,yatalak hastaların ise daha zor durumda olduğunu söyleyen bir hasta refakatçisi bu duruma bir çözüm bulunması için Başhekimliğe kadar çıktığını ancak kendisine Sağlık Bakanlığı'na dilekçe yazılması gerektiğinin söylendiği öğrenildi

. “Maddi durumumuz olmadığı için özel hastanelere gidemiyoruz. Devlet hastanesine bu şartlarda hastalarımızın başında bekliyoruz” diyen vatandaşlar bu duruma bir an önce çözüm bulunması gerektiğini belirttiler.