Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin TOKİ üst yöneticileri ve hastane müteahhidi ile birlikte yapımı süren Aziziye Mahallesinde yapımı süren 300 yatak kapasiteli hastane inşaatının son durumunu yerinde gördü.

Yaşanılan iki büyük depremin ardından Düzce’nin sağlık alanındaki temel ihtiyacı olan hastane binasıyla ilgili olarak tünelin ucunda ışık göründü. Müteahhit firmadan kaynaklanan sebeplerle yapımına başlandığı 2010 yılından beri bir türlü tamamlanmadığı için hizmete giremeyen Düzce kamuoyunda iktidar partisi aleyhine, muhalefet partileri tarafından sürekli eleştiri konusu edilen 300 yataklı Devlet Hastanesi inşaatında bu kez işler yolunda gidiyor.

ÖZLÜ: “YILSONUNDA TAMAMLANACAK”
Fidanlık arazisinde yapımına başlanan yaşanan sorunlar nedeni ile yapımı duran, hatta bir dönem kapısına kilit vurulan 300 yataklı Devlet Hastanesi inşaatından çalışmalar son aşamaya geldi. Hastane inşaatında yaşanan sorunlar geride bırakılarak yola ikinci müteahhitle devam edildi ve Düzcelilerin sabırsızlıkla tamamlanmasını beklediği yatırımda açılış için tarih inceleme heyetinde bulunan Düzce Milletvekili Faruk Özlü verdi. Özlü, “Düzce’nin belli başlı konuları var bunlardan birisi de hastane inşaatıdır. Hastane inşaatındaki son durumu görmek için bir araya geldik. TOKİ Başkanımızla ben geçen hafta görüşmüştüm. Hastane inşaatımız bitmek üzeredir. Yüzde 90 civarında bittiği bilgisini aldık. Gelecek ay bir aksilik olmazsa geçici kabulleri başlayacak. Yılsonunda da hastanemiz bitmiş olarak Düzce’deki vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Bu vesileyle ben TOKİ Başkanlığına ve müteahhidimize teşekkür ediyoruz. Düzce’de bundan sonra 352 yataklı bir hastanemiz olacak ve üniversite hastanesinin ek inşaatı da bittiğinde aşağı yukarı 550 yatak kapasiteli hastanelerimize Düzceliler kavuşacak.” dedi.

Haber:Y.SEVER