Düzce Valiliği'nin talimatıyla İl Sağlık Müdürlüğü, Çağsu Hastanesi'nde yaşanan sağlık skandalı ile ilgili jet hızıyla soruşturma başlattı. Bugün Önce Haber’de yayımlanan ve Düzce kamuoyuna bomba gibi düşen Özel Çağsu Hastanesinde yaşanan sağlık skandalı şu şekilde gelişmişti:

“D-100 karayolu kenarında hizmet veren Özel Çağsu Hastanesi ile ilgili sağlık skandalları bitmiyor. Ailesinin şiddetli karın ağrısı şikayetiyle Çağsu Hastanesi’ne götürdüğü 7 yaşındaki Kuzey Kayra Şen, Acil Doktoru Mehmet Akçay tarafından ‘Gazı var’ denilerek evine gönderildi. Ertesi gün ağrıları daha da artınca aile hekimi tavsiyesi ile devlet hastanesine götürülen çocuk, acil ameliyata alındı."

Apandisti patlayan küçük çocuğun hastanede tedavisi devam ederken, büyük ihmale isyan eden baba Kemal Şen, Öncü Haber mikrofonuna yaptığı açıklamada, CİMER başta olmak üzere tüm gerekli makamlara şikayetlerini ilettiğini ve bu işin peşini bırakmayacağını söylemişti.

Hastane ve ilgili doktor hakkında soruşturma başlatıldı…

Haberimizin ardından Düzce Valiliği, soruşturma başlatılması için Düzce İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerekli çalışmaların yapılması talimatı verdi. Bunun üzerine yapılan incelemenin ardından, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz tarafından Düzce Valiliği’ne gönderilen yazıda, şunlar kaydedildi:

“19 Eylül 2020 tarihinde Öncü TV’de yer alan “Hastane değil Sanki Ticarethane, 7 Yaşındaki Çocuk Canından Oluyordu.” başlıklı haber ile ilgili; İl Müdürlüğümüzce İlgili hastane ve hekimi hakkında İnceleme-Soruşturma başlatılmıştır.” 

Haber: C.Üstüner 

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI ANDROİD İÇİN: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.oncuhaber

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI İOS (İPHONE) İÇİN: https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6nc%C3%BC-haber/id1080207561?l=tr