7 Eylül Pazar günü Hakkari Dağlıca’da terör örgütü PKK’nın kurduğu hain pusuda şehit olan 16 askerden biriydi Düzceli Cihan Aksarı… Şehit haberi bu kez Düzce’ye düşmüştü… Şehidimizin ailesine şehadet haberini vermek gerekiyordu.  Belki de en zor görevlerden biri de bu acı haberi vermekti. İşte Düzce Jandarma Komutanlığı’nda görevli Binbaşı Bahadır Önsöz hayatının en zor günlerini yaşadı.
 Şehit ailelerine haberi o verdi, acılarını paylaştı. İşi her ne kadar ağlamamayı gerektirse de başaramadığı zamanlar oldu işte o duygularını satırlara döken Önsöz, sosyal paylaşım sitesinde o an yaşadığı duyguları paylaştı. “Bir şehit ailesine evlatlarının şehit olduğunu haberini nasıl verirsiniz?” diye başladığı sözlerine Önsöz şöyle devam etti:
"Oğlunuz görev yaptığı Hakkari Dağlıca'da güvenlik güçleri ile teröristler arsında çıkan çatışmada şehadete ulaşmıştır. Milletimizin ve sizin başı saolsun...!"
Dersiniz, dersiniz de...
İçinizde kopan fırtınayı nasıl durduracaksınız...!
Kederli aile size inanmaz...!
Lütfen deme diye bağırırlar...!
Nasıl oldu derler...!
Neden oldu derler...!
Dünyanın en acı sorusu ve cevabıdır bu...!
Çünkü verecek bir cevabınız yoktur...!!!
Kelimeler kifayetsiz kalır...!
Konuşmak isteseniz de konuşamazsınız...!
Öylece bakarsınız...!
Teselli etmeye çalışsanız da zaman durmuştur...!
Gözyaşlarınızı içinize akıtırsınız...!!!
Bir aralık kendinizi bir kenara atıp sessizce ağlarsınız kimseler görmesin diye...!!!
Bir süre sonra sizi de bağırlarına basarlar...!
Kendi evlatları gibi...
Evlatlarının komutanı gibi...!
Ancak sonra...
Belki içinizdeki fırtınayı satırlara, notalara dökebilirsiniz benim gibi...
 
Hakkari Dağlıca'da şehit olan Düzceli şehidimiz P. Er Cihan AKSARI'nın görev yaptığı yerde tuttuğu bir hatıra defterinin bir sayfasına yazdığı şiiri, notalara döken Önsöz’ün hazırlayıp paylaştığı klip de bir kez daha tüyleri diken diken etti.