Özellikle son bir ay içinde meydana gelen kazalarla dikkat çeken Yığılca yolu Hecinler Köyü sapağında kazalardaki artış sayısı yol üzerinde sorun yaşandığının işaretçisi oluyor. Bir ay içinde yol üzerinde 4 kaza meydana gelirken bu kazalardaki tek teselli ise ölümlerin gerçekleşmemesiydi. Yolu kullanan sürücülerinde tepkisi kazalarla birlikte artarken yol üzerinde önlemler alınması gerektiği de gündeme geldi.

Sürücüler özellikle uyarı levhası ya da yolda düzenleme yapılması gerektiğini ifade ederken araçların yaklaşık 20 metre aşağıdaki dereye kadar uçması da yol üzerinde ciddi sıkıntılar yaşandığını gösteriyor. Yolu her gün kullanmak zorunda kalan sürücüler tedirgin olmaya başlarken kazaların en fazla yağışlı havalarda yolun kaymasıyla birlikte meydana geldiği de edinilen bilgiler arasında.

Diğer taraftan yağışlı havaların ilerleyen günlerde etkisini arttıracağı da bilinirken yolu kullanan sürücülerin daha dikkatli olması gerektiği de vurgulanıyor. Hecinler de herhangi bir önlem alınıp alınmayacağı ise ilerleyen günlerde belli olacak.