Düzce, kabine üyelerini ağırlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın Düzce ve Akçakoca'da çeşitli inceleme ve temaslarda bulunmak üzere gerçekleştirdiği ziyaretin ardından bu kez Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Düzce'ye çıkarma yaptı.

Bakan Özlü de Düzce'de

Beklemeye takılan projelerin hızlandırılması adına adeta Ankara'yı Düzce'ye taşıyan Bakan Faruk Özlü de Eroğlu'nun ziyareti dolayısıyla kente geldi.

DSİ Tesisleri'nin Toplu Temel Atma Töreni'ne katılmak üzere helikopterle Düzce'ye gelen Bakan Eroğlu'nun Düzce programı Melensu Barajı'nı incelemesiyle başladı. Melensu Barajı üzerinde havadan incelemelerde bulunan Bakan Eroğlu'nu taşıyan helikopter saat 14:00 sularında 18 Temmuz Stadyumu'na iniş yaptı. Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve diğer protokol üyeleri Bakan Veysel Eroğlu'nu stadyumda çiçeklerle karşıladı. 



Karşılamanın ardından Düzce Valiliği'ne geçen Eroğlu, ardından Düzce Belediyesi ve AK Parti İl Teşkilatı'nı ziyaret edecek. Bakan Eroğlu, daha sonra Düzce Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma Töreni'ne katılacak. Eroğlu, orman köylülerine Orköy Kredi Sertifikalarını da bizzat dağıtacak.