Kasım ayında inşaatına başlanılan 2013 yılında teslim edilecek olan 300 yataklı Devlet Hastanesi ile ilgili sorularımız yanıtlayan Düzce Devlet Hastanesi Başhekimi Şükrü Öksüz, hastanenin yapılmasının hem hasta açısından hem de personel açısından çok iyi olacağını ifade ederek “Tek çatı altında sağlık hizmeti vermenin çok önemli olduğunu belirtti.

“Bilindiği gibi yapılan hastanemiz 300 yataklı. 2010 yılında ihalesi yapıldı. Kasım ayında da temeli atıldı ve inşaatı şu anda devam ediyor. Zemin işleri yapılıyor ve inşat sürecinde hiçbir sorun yok şuana kadar. Hastanenin yapılması hem hasta açısında hem de çalışan personel açısından çok önemli. Bu yüzden hastanenin yapılması bizim için çok önemli. Çünkü tek çatı altında hizmet vermek sağlık alanında çok önemli. Şu anda inşaat devam ediyor. 2013 yılında da teslimatı yapılacak.”
Bayram süresince sağlık çalışanlarının yoğun bir mesai geçirdiğini ifade eden Öksüz, binin üzerinde hastaya hizmet verilen günlerin olduğunu ifade etti.

“Bayramda çok yoğun bir çalışma temposu içerisindeydik. Bayram boyunca ortalama günlük 750 hastaya hizmet verdi. Ama bayramın ikinci günü 1018 hastaya hizmet verdik. Ve bu benim Başhekimlik yapığım dönemdeki en büyük rakam. Bu rakamlar geçtiğimiz dönedeki bayramlara bakıldığında hemen hemen iki katına denk geliyor. Yani bu bayram iki kat fazla hastaya hizmet verdik.”

Haber; R. BAL