Kurulduğu günden itibaren uzun bir süreyi geride bırakan emniyet teşkilatı 164. yıl etkinliklerine devam ediyor. İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman ve emniyet müdürlüğü ekipleri Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'ı da ziyaret etti. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, her zaman görevlerinin başında olacaklarını dile getirdi.

Polis teşkilatının görevlerini bildiklerini söyleyen Belediye Başkanı İsmail Bayram da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Her zaman emniyet teşkilatının yanındayız. Yapılacak çalışmalarda her zaman bütün olarak hareket edeceğiz. Bu zamana kadar yaptığı çalışmalarla Düzce'nin güvenliğini sağlayan emniyet ekiplerinin bundan sonra da görevleri başında olacaklarına inancımız sonsuz.” şeklinde konuştu.

Şehit aileleri de unutulmadı.

Belediye Başkanı İsmail Bayram ve İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, 1 Nisan 1993'te İstanbul'da düzenlenen silahlı saldırıyla hayatını kaybeden Şehit Saffet Okumuş'un ailesini de ziyaret ederek hediye verdi. 5 çocuk babası olan Okumuş, görevi başındayken bulunduğu araca açılan ateş sonucunda hayatını kaybetmişti.