AK Parti Düzce İl Teşkilatı başta olmak üzere ilçe, belde ve gençlik kolları ile kadın kolları başkanları, Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. AK Parti Düzce teşkilatları ve tüm kademe başkanları, ilk olarak her salı günü düzenlenen AK Parti’nin TBMM’deki grup toplantısına katıldı. Grup toplantısının ardından AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım ile fotoğraf çektiren AK Parti teşkilatları Düzce Milletvekili ve Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ayşe Keşir ile sohbet etti.

MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKAN İLK İL DÜZCE OLDU”

Ardından Düzce Milletvekili Fevai Arslan, İl Başkanı Hikmet Keskin ile beraberindeki heyet, AK Parti Genel Merkezi'nde AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ın davetlisi oldu. Genel merkezdeki toplantıda konuşan Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, 15 Temmuz gecesi sokaklara çıkarak demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkan ilk ilin Düzce olduğunu belirterek, tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti.

AK PARTİ'NİN İÇTEN YIKILMASI İÇİN OYUNLAR OYNANIYOR”

Ataş, 15 Temmuz darbe girişiminin bertaraf edilmesinin ardından AK Parti'nin içten yıkılması için oyunlar oynandığına dikkat çekerek, “Bizim üzerimize iftiralar atılıyor ve oyunlar oynanıyor. Bunlar hep plandan ibaret ama biz ne kurucu Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ne Başbakanımız Binali Yıldırım’ı ne de tek bir teşkilat üyemizi bu iftiralarla yedirmeyeceğiz.” dedi.

HER ZAMAN HAZIR OLUN”

Düzce teşkilatlarına dik duruşu ve uyum içinde çalışmalarından dolayı teşekkür eden Ataş, Düzce teşkilatlarının her zaman hazır olmasını ve sahada yer almasını da istedi.

BAKAN ÖZLÜ'YE ZİYARET

AK Parti Düzce teşkilatları daha sonra Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına geçerek Bakan Faruk Özlü ile toplantı yaptı. Samimi bir ortamda geçen toplantıda Bakan Faruk Özlü, Düzce teşkilatları ile yaşadığı güzel anıları anlattıktan sonra Düzce için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. AK Parti Düzce Teşkilatları ziyaretlerden sonra Düzce’ye dönüş yaptı.