Vali Bülent Kılınç ve eşi Nurcan Kılınç, yılbaşı gecesi bir dizi ziyaretlerde bulundu.
İlk ziyaretini Çocuk Yuvası'na yapan Vali Kılınç, çocuklarla bol bol sohbet etti. Vali Kılınç ve eşinin ziyaretinden oldukça mutlu oldukları gözlenen çocuklar, Vali'ye merak ettikleri soruları yöneltti. Çocuk Yuvası'nda kalan 48 çocukla birlikte yılbaşı pastası kesen Vali Kılınç, çocuklara getirdiği hediyeleri eşiyle birlikte dağıttı.


Çocuk Yuvası ziyaretinin ardından Huzurevi'ne giderek yaşlıların yeni yılını kutlayan Vali Kılınç, hilmi çilingir huzurevinde kalan vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendi ve tek tek yeni yıllarını kutladı.
huzurevinde kalan bir yaşlının tekerlekli sandalye isteğini de yerine getireceğini söyledi.


Yenikent Polis Karakolu'nu da ziyaret eden Kılınç, birkaç ay önce kurulan karakolun son durumu hakkında bilgiler aldı ve eksiklerinin olup olmadığını sordu. Polislerle bir süre sohbet eden ve yeni yıllarını kutlayan Vali Kılınç ve eşi Yetiştirme Yurdu'na gitmek için Yenikent Polis Merkezi'nden ayrıldı.

 

Şehir merkezine gelmekte olan kılınç ailesi bağlantı yolunda vatandaşın huzur ve güveni için denetimlerini sürdüren emniyet ekiplerininde yeni yıllarını kutlamayı ihmal etmedi.

Yetiştime Yurdu'nda öğrenciler tarafından kapıda karşılanan Vali ve eşi öğrencilerle keyifli vakit geçirdi. Bir öğrenci tarafından Vali'nin adı ve soyadından esinlenlerek yazılan şiir özel bir kutu içerisinde Vali'ye takdim edildi. Aldığı hediye karşısında duygulanan Vali Kılınç, şiiri yazan öğrenciye teşekkür etti.
Yetiştirm Yurdu'nda da kalan çocuklarla yakından ilgilenen ve bir sorunları olup olmadığını soran vali kılınç çocukların yeni yıllarını kutladı ve beraberinde getirdiği hediyeleri çocuklara dağıttı.


Vali Kılınç, daha sonra İl Jandarm Komutanlığı'na bir ziyarette bulundu. Bir süre İl Jandarma Komutanı Albay Turhan Yazıcı ile sohbet ettikten sonra askerlerin yanına gitti ve yeni yıllarını kutladı. Bu arada askerlerden birinin hemşerisi olduğunu öğrenen kılınç hemşerisiyle sohbet etme imkanı buldu.


Vali Kılınç, yılbaşı gecesinin son ziyaretini Atatürk Devlet Hastanesi'nin Yenidoğan Servisi'ne yaptı. Yeni yılın ilk saatlerinde dünyaya gelen bebekleri tek tek gezdi ve annelerine hayırlı olsun diyerek bebeklere birer çeyrek altın hediye etti.