4 -10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası dolayısıyla Düzce Emniyet Müdürlüğü ekipleri Namık Kemal İlkokulu öğrencileriyle bir araya gelerek keyifli dakikalar yaşadı.



Toplum Destekli Büro Amirliği, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Trafik ve Denetleme Şube Müdürlüğü ile Motosikletli Yunus Timlerinde görev yapan amir ve polis memurları minik öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Çevik Kuvvet Şube Müdürü Bekir Daştan, öğrencilere İl Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları ve görevleri hakkında bilgi verdi. Minik öğrencilere sınıflarında yapılan etkinliklerde anlayacakları bir dilden eğitici videolar, sunumlar gösterildi. Öğrencilerin düzenlenen etkinliğe katılımlarını ve özgüvenlerini arttırmak adına sık sık konuşmalarına yer verildi.



Minik öğrencilere okul ve normal hayatta çevrenin önemi, araçta can güvenliği için emniyet kemerinin önemi, acil durum telefonları, polislik mesleği hakkında ve merak ettikleri konularda bilgilenmeleri sağlandı. Merak ettikleri konularla ilgili ilginç sorular soran öğrenciler hem şaşırttı hem de takdir topladı.



Öğrenciler hayallerindeki mesleği polislerle paylaştı. Program sonunda öğrenciler Çevik Kuvvet Şube Müdürü Bekir Daştan’a çiçek takdim etti.

Haber:Y.SEVER