Düzce belediyesi; denetimli halk otobüsleri ile belediye temizlik hizmetlerini yürüten Erçak firması, hizmet ağını ve araç sayısını genişletmeye devam ediyor.
Toplu taşıma hizmetlerinde kullanılamak üzere 18 yeni otobüs ile temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere 10 adet büyük, 2 adet küçük olmak üzere toplam 12 yeni araç belediyenin önünde düzenlenen törenle hizmete girdi.

Törende konuşan Belediye Başkanı İsmail Bayram belediyelerin en temel hizmeti olan toplu taşımacılıkda bizlerde avrupa standardlarında hizmet vermek için araç sayısı ile kaliteyi artırıyoruz .Yeni otobüsler ve temizlik hizmetlerine alınan araçlar ile birlikte belediyemiz birimlerine kazandırdığımız araç sayısı 96' ya ulaştı dedi.
Bu hizmetleri yaparken maliyetleri aşağıya çekiyoruz .Bu çalışmalarımızdan rahatsız olanlar var, onlar rahatsız olmaya devam etsinler aralık ayından itibaren otobüslerde akkıllı kart uygulamasına geçilecek ve bu kartla seyahat eden 10 kuruş kar etmiş olacak.
Bu otobüslerde pek çok özellik var en önemlisi ise özürlülerin rahat bir şekilde seyahat etmelerine olanak sağlamaktadır dedi.

Yeni gelen otobüsler 25 'er kişilik .Yapılan konuşmaların ardından Başkan Bayram'a plaket takdim edildi ve otobüsler incelenirken özürlü bir vatandaşın otobüse binmesi de sağlandı.