Ak Parti'nin İlçe Kongresi'nde sergilediği davranışlarla dikkat çeken Ak Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay, Cumayeri Kongresinden sonra Divan Başkanlığı yaptığı Çilimli Kongresinde de davranışları ve konuşmalarıyla dikkat çekti. Cumayeri Kongresinde Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu'nun konuşmasını yarıda kesmesinin ardından konunun uzun süre gündemi meşgul etmesiyle birlikte Erbay, bu seferde Çilimli Kongresinde basına tepki gösterdi.

Koloğlu'nun konuşmasını Belediye olarak yaptıkları çalışmaları anlatırken kestiğini belirten ve bu konuda açıklamalarda bulunduğu sırada basın mensuplarının konuşmayı çekmek istemesine tepki gösteren Erbay, “ Ben burada uzun süredir ülke gündemi hakkında konuşma yapıyorum. Onları çekmediniz ama şimdi Cumayeri konusu açıldığında hemen gelip çekiyorsunuz. Çakallar. Neden ülke gündeminden bahsederken çekmediniz.?” şeklinde konuştu.

Erbay'ın sergilediği davranış Cumayeri Kongresinin ardından Çilimli Kongresinde de kendisinin gündemde yer almasına neden oldu.