Sakarya'nın Serdivan ilçesine kaymakam olarak atanan Düzce Vali Yardımcısı Ramazan Şahin, veda ziyaretlerine başladı.

Şahin, bugün Öncü TV kurucusu Önder Tonyalı ve televizyonumuz çalışanları ziyaret ederek vedalaştı. Yaklaşık 5 yıldır Düzce’de görev yapan Şahin, Düzce’ye zevkle hizmet ettiğini dile getirdi.

Geride Hoş Bir Seda Bıraktıysak Ne Mutlu Bize
Şahin, “2007 yılında Düzce’ye atandım. Eylül ayı itibariyle 5 yıl olmuş olacak. Düzce’de zevkle çalıştım. Düzceliler'i ve Düzce yöresini sevdim. Umarım Düzceliler de beni sevmiştir. Hükümetimizin, valimizin talimatları doğrultusunda bir şeyler yapmaya çalıştık. Eğer geride hoş bir seda bıraktıysak ne mutlu bize. Ülkemizin her yanı bizim için hizmet yeri. Düzce’mizden sonra Sakarya’da devam edeceğiz. “ diye konuştu.
Düzce Bölgesinde Yükselen Bir Değer
Düzce’nin sürekli gelişen bir il olduğunu söyleyen Şahin, Düzce’nin gerek kamu gerek özel yatırımlar açısından büyük mesafe aldığını belirtti.

Şahin, “Tabii ki devletimizin imkânları çerçevesinde bütün ülkemiz kalkınıyor. Ancak Düzce depremden çıkan bir il, mutlaka düzeltilmesi, tamir edilmesi gereken kısımlar var. Bunların hepsi ödeneklere bağlı. Ekonomik imkânlar ölçüsünde her kurum kendi üzerine düşenleri yapıyor. Geldiğim günden 2012’ye kadar olan kısmı kıyaslarsak Düzce’nin çok gelişip değiştiğini görüyorum. Gerek kamu gerek özel yatırımlar açısından Düzce mesafe aldı. Nüfusu da her geçen gün artıyor. Düzce bölgesinde yükselen bir değer ve ileride büyük bir il olacak gibi görülüyor.” dedi.

Haber; S. KAŞKIR