Geçtiğimiz günlerde bazı yerel basında Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı’nın makam odasına gizli kamera yerleştirildiğinin iddia edilen haberler yapıldı. Bazı yerel medyada gündeme gelen gizli kamera olayı ile ilgili, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz da sert bir açıklama yaptı. Danışmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
Odamızın itibarına halel getirecek söz ya da davranışa müsaade etmeyiz!
"Ticaret ve Sanayi Odamız 1959 yılından beri şehrimizin ticaret erbabını temsil etmektedir. Ticaret ve Sanayi Odamızın itibarı 4250 üyemizin itibarıdır. Bu güne kadar gelmiş geçmiş tüm yönetimler, görevlerini bu hassasiyetle yerine getirmişlerdir. Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak bizlerde aynı duyarlılıkla hizmetlerimizi gerçekleştirmekteyiz. Odamızın itibarına halel getirecek hiçbir söz ya da davranışa kesinlikle müsaade etmeyeceğimizi öncelikle belirtmek isterim.
Odamızda güvenlik için her türlü tedbir alınırken, yıllardır çalışmakta olan görüntü amaçlı kamera sistemleri de revize edilmiş, eksiklikleri giderilmiş ve gerekli bakım çalışmaları yapılmıştır. Toplam 16 kameramızın hepsi de herkesin görebileceği yerlere monte edilmek kaydıyla, güvenlik sistemlerinin bir parçası olarak aktive edilmiştir.
“Gizli Kamera" çok önemli bir iddia
Meclis Başkanımızın odasında bulunduğu iddia edilin "Gizli Kamera" çok önemli bir iddiadır. Bununla ilgili gerekli hukuki işlemler başlatılacaktır.
Hukuki işlem başlatılacak
Bazı yerel medyada çıkan gizli kamera haberleri ile ilgili söyleyeceğim tek şey, yapan ve yaptıran her kim ise odamızın itibarını zedelemeye yönelik bir davranış sergilemektedir. Bunlar, bir iddia yoluyla daha önceden de olduğu gibi ispat edemeyecekleri iddialarıyla yönetimimize iftira etmektedirler.
Yıpratmaya Çalışmak Bu Şehre İhanet
Düzce TSO Meclis Üyelerimiz, tüm oda üyelerimiz gibi şehrimizin itibarlı ticaret erbabından ve iş adamlarından oluşmaktadır. Bu kurumu iftira etmek suretiyle yıpratmaya çalışmak bu şehre ihanettir.
Kendini İş Adamı Zanneden, Yeni Yetme Tüccar Müsveddesi…
Ben Mehmet Danışmaz olarak; 44 yıllık ticari geçmişimiz ve üyeliğimiz ile Ticaret ve Sanayi Odası gibi her dönemde son derece önem verdiğimiz bu itibarlı kurumumuzu, bazı kendini iş adamı zanneden, yeni yetme tüccar müsveddesi gibi yolda bulmadığımızı hassaten ifade etmek isterim. Biz var oldukça Ticaret ve Sanayi Odamızda, dimdik ayakta olacaktır.
 Başarılar kıskanılmakta, haset edilmekte…
Bütün bunlara ek olarak şunu da belirtmek isterim ki; son 1 yılda yeni yönetimimizin yaptığı başarılı çalışmalar maalesef bir kaç kendisini bilmez tarafından kıskanılmakta, haset edilmekte, adeta ayağımıza taş olmak için çaba gösterilmektedir.

Ekonomi Bakanlığı tarafından onaylanan UR - GE Projemizde odamıza sağlanacak 3 Milyon Dolarlık (6 Milyon TL'den fazla) karşılıksız destek, bazı çevreler tarafından gündem oluşturularak yok sayılmaya ve unutturulmaya çalışılmaktadır.

 

 

Haber;S.Kaşkır