Yerel seçimlere az bir süre kalan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da miting programları kapsamında yarın önce Bolu'ya ardından da Düzce'ye geliyor. Yapılacak miting için hazırlıklar ise tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle mitingin yapılacağı alanın önünde bulunan Hükümet Konağı'nda kaldırım çalışmaları da bitirilmeye çalışılıyor. Yapılan çalışmaları Vali Bülent Kılınç, Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman da birlikte inceledi. Yapılan çalışmalar hakkında görevlilerden ve Başkan Mehmet Keleş'ten bilgi alan Vali Bülent Kılınç, çalışmaların ne aşamada olduğu konusunda da neler yapıldığını öğrendi.

Yarın yapılacak miting için her türlü önlemin alındığını söyleyen Vali Bülent Kılınç, “Başbakan, partisinin mitingi için yarın Düzce'ye gelecek. Biz de bu kapsamda bütün önlemlerimizi aldık. Yarın hava koşullarının olumsuz olması dışında her hangi bir olumsuzluk beklemiyoruz. Mitingin sorunsuz bir şekilde bitmesi için yapılması gereken her şeyi yapacağız.” şeklinde konuştu.

Yerel seçimler öncesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Düzce'de görmekten dolayı mutlu olacaklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Keleş'te çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Miting öncesinde Hükümet Konağı'nın önündeki kaldırım çalışmalarını bitirmeyi düşünüyoruz. İnşaatın devam etmesi ve hava koşullarının uygun olmaması nedeniyle bu çalışma biraz aksadı. Miting için hazırlıklar devam ediyor. Yerel seçimlere de 6 günlük bir süre kaldı. Biz de bu süreyi en iyi şekilde tamamlamak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Diğer taraftan Bağlantı yolunun bağlantı köprüsündeki yan yollarda da çalışmalar devam ederken bağlantı köprüsüne de “Başbakanımız Düzce'ye hoş geldiniz.” yazılı afiş asıldı.