Yapımına tüm hızıyla devam edilen Hükümet Konağı, nisan ayının sonuna yetiştirilmeye çalışıyor. İç çalışmaların bittiği ve dış çalışmalarının ise devam ettiği Konakta bazı eksiklikler de göze batıyor. Binanın özellikle işçilik açısından bazı sorunları bulunuyor. Binanın üstüne yapılan kubbelerin şekillerindeki yamukluklar gözle görülürken binanın sadece ön kısmının boyanması arka kısmının ise bırakılması görülen diğer sorunlar arasında bulunuyor. Hükümet Konağı'nın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Düzce'ye gelmeden önce boyanması da dikkat çeken konular arasında. Yapılan Konağın renkleri de vatandaşlar tarafından farklı yorumlara neden oluyor.

Hükümet Konağı'nın renkleri sınıfta kaldı.

Hükümet Konağı'nın önünden geçen vatandaşlarda Konağın yapı itibariyle güzel bir görünüme sahip olduğunu ama renklerinin biraz fazla abartıldığını söylüyor. Vatandaşlar, “Bu Konağa bu renkler biraz abartı olmuş. Daha sade renkler kullanılabilirdi.” şeklinde konuşuyor.

“Boluspor'u andırıyor.”

Hükümet Konağı'nın renklerini farklı yorumlayanlarda bulunuyor. Bazı vatandaşlar, “Boluspor'un renklerine benziyor. Çok abartı var. Sadece beyaz renk üzerine yapılsaydı daha iyi olurdu.” ifadelerini kullandı.

“Binanın içi karışık durumda gibi.”

Binanın dış yapısı gibi iç yapısına eleştiri de bulunan vatandaşlar da var. Vatandaşlar “Çok fazla belli olmuyor ama binanın içi karışık bir yapıya sahip gibi. İlk aşamada vatandaşların bu nedenle zorluk çekeceğini düşünüyorum. Ama Düzce'ye yakışır bir bina oldu.” dedi.

Nisan ayının sonlarına yetiştirilmeye çalışılan Hükümet Konağı'nın bu özellikleri dikkat çekerken tam olarak yapıldıktan sonra Konağın nasıl bir yapıya sahip olacağı şimdilik bilinmiyor. Çatı kısmında bulunan yapıların yamuk olması ise sorun olarak göze batıyor.