Yılbaşına yetiştirilecek, şubat ayında açılacak, mart ayında açılacak derken bu zamana kadar bir türlü açılışı yapılamayan Hükümet Konağı'nda artık temmuz ayı bekleniyor. Son yapılan açıklamalarla temmuz ayına yetiştirileceği söylenen Konak'ta çalışmalar da tüm hızıyla devam ediyor. Dış cephe çalışmalarının yapıldığı Konak, temmuza hazırlanıyor.

İç düzenleme çalışmaları biten ve dış cephe ile çevre düzeni çalışmaları yapılan Konağın temmuz ayı içinde açılışının yapılması bekleniyor. Son olarak Vali Bülent Kılınç'ın incelemelerde bulunduğu ve kısa süre içerisinde hizmet vermeye başlayacağını söylediği Hükümet Konağı'nın yapılmasıyla birlikte Düzce'nin bu sorunu da sona ermiş olacak.

Görkemli bir açılışla hizmet vermeye başlaması beklenen Hükümet Konağı'nın açılışı için neler yapılacağı da merak ediliyor. Konağın son görünüşü ise çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını gösteriyor. Diğer taraftan bu zamana kadar değişik tarihlerde açılacağı belirtilen Konağın açılışı için ilerleyen zamanlarda tarihin değişebilme ihtimali de bulunuyor.