Düzce Hilmi Çilingir Huzur Evi'nde kalan yaşlılar için moral gecesi düzenlendi. 50 yaşlı kapasiteli olan, Hizmete açılmasından bu yana 20 erkek 2 bayan yaşlı konuğun kaldığı huzur evindeki moral gecesini düzenleyen Kamil Çilingir, desteklerinden ötürü Vali Bülent Kılınç'a ve Düzcelilere teşekkür etti.

Geceye katılan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Işıklı ise yaptığı konuşma da, Başta Vali Bülent Kılınç olmak üzere, yardımsever Düzceliler ve Çilingir ailesine teşekkür ederken, hayırseverlerin desteklerini beklediklerini dile getirdi.

Müzik ve şarkılar eşliğinde devam eden geceye AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram, AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, TSO Başkanı Metin Büyük, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı, Belediye Başkan vekili Mehmet Özden, Düzceli işadamları ve huzur evi sakinleri katıldı.

Huzurevi sakinlerinden Sadık Kılıçoğlu ise gece de yaptığı konuşma da, Düzce Huzur Evi'nde olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyleyerek, böyle güzel ve modern bir huzur evinin Düzce'ye kazandırılmasın da katkısı olan yardımseverlere teşekkür etti.