18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeni ile Vali Vasip Şahin, Hilmi Çilingir Huzurevi'ni ziyaret etmiş ve yaşlıları unutmamıştı. Huzurevini ziyaret ettiğini sırada onlarla sohbet eden Vali Vasip Şahin, herkesin bir gün yaşlanacağını ve yaşlıların asla unutulmaması gerektiğini ifade etmişti. Bugün de Hilmi Çilingir Huzurevi sakinleri Vali Vasip Şahin'e iadei ziyarette bulundu. Ziyarette yaşlılar kendilerini unutmayan Vali Şahin'e teşekkür ettiler.

Ziyarette konuşan Vali Şahin, huzurevi sakinlerinin kendisinden bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

Şahin şöyle konuştu; “Bizlerin sizleri çok iyi koruyup kollayıp gözetmemiz lazım. Yaşadığınız tecrübelerle tdindiğiniz bilgi ve tecrübelerle, biz gençlere bizden sonraki nesillere aslında ışık tutan birer aydınlıksınız. Bizler sizleri böyle görüyoruz. Kıymetinizinde daha fazla bilimesi gerektiğinide biliyoruz ama bundan dolayı bizlere kızmayın. Bizlerin gençliğine, acemiliğne bağışlayın, yanınızda Her zaman olamasakta gönlümüz her zaman sizinle Her hangi bir ihtiyacınız ve ihtiyaçlarınızda benim ve arkadaşlarımın kapısı sonuna kadar açıktır.”

Huzurevi sakinlerinden Seferiye Hanım ve Mustafa Genç, Vali Şahin'e teşekkür ederek bir isteklerinin olmadığını ve Vali Şahin'in desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

27303

Haber, R. BAL