Babalar gününde huzurevi sakinleri unutulmadı. Milletvekilleri Fevai Arslan, İbrahim korkmaz, Osman Çakır, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Ak Parti İl Teşkilatı ve Sevgi evlerinde kalan çocuklar Hilmi Çilingir Huzurevini ziyaret ederek babalar gününü kutladı.

Öncelikle Fehmi Öney sevgi evlerinde kalan çocukların ziyaret ettiği huzurevinde, huzurevi sakinlerinin hem geçmiş kandilleri hem de yaşlı amcaların babalar günü kutlandı.

Sevgi evlerinde kalan tüm çocuklar adına, huzurevi sakinlerinin  ellerini tek tek öpen çocuklar getirdikleri kandil simitlerini ve çiçekleri  verdi.

Çocukların ziyaretinden çok mutlu olan huzurevi sakinlerinden bazıları söyledikleri şarkılarla teşekkür etti.

Huzurevi sakinlerinin diğer misafirleri ise Ak Parti Teşkilatı oldu. Milletvekilleri Fevai Arslan, İbrahim korkmaz, Osman Çakır ve Belediye Başkanı İsmail Bayram ile Hilmi Çilingir Huzurevini ziyaret eden ak parti teşkilatı, huzurevi sakinlerinin ellerini öperek gül takdim etti.

Bir dönem Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görev yapan Milletvekili Osman Çakır, sevgi evlerinde kalan çocuklarla huzurevinde ikamet eden yaşların hayatında ayrı bir yeri olduğunu söyledi.

Anne ve babaların değerinin bir günle ölçülemeyeceğini vurgulayan Çakır, “Bugün, bir güne sığacak bir gün değil. Onların değerini bir günde anlamak mümkün değil. Burada 120 civarında yaşlımız yaşıyor. Buraya gelince çok huzur buluyorum. Çocuklara her zaman şunu söylüyorum: “Bir gün sizde baba olacaksınız, sizde bir gün yaşlanacaksınız. Bu nedenle babaları unutmayalım ziyaret edelim.”dedi.

Babalar günü dolayısıyla bir çok  misafir ağırlayan huzurevi sakinleri,  gün boyunca gelen ziyaretçilerle sohbet ederek keyifli bir gün geçirdi.

Haber; S. KAŞKIR