Kaynaşlı MYO'nun yeni müdürü Yrd.Doç.Dr.Celalettin İçmeli, okulun kuruluş amacının, uzmanlaşmaya yönelik güncel teknolojiyi kullanarak, meslek elemanı yetiştirmeye ve toplumda yer almalarını sağlamaya yönelik olduğunu belirtti. Ayrıca, 2008 yılında eğitime başlayan Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’nun bu yıl dördüncü yılına girip, 7 bölüm, 532 öğrenciye sahip olduğunu, 108 öğrencinin mezun olup iş bulduklarını söyleyen İçmeli, Yüksekokulun Lojistik, Dış Ticaret, Çevre Koruma ve Kontrol, Geleneksel El Sanatları, Harita ve Kadastro, Lastik ve Plastik Teknolojisi ve Yapı Ressamlığı bölümlerinin bulunduğunu kaydetti.

İçmeli, ileride Kaynaşlı Kampüsünün yapılması, yeni bölümlerle birlikte ikinci öğretimin de açılmasıyla Yüksekokulun bölgemize daha çok hizmet vereceğini ifade etti.

İçmeli yeni görevine başlarken, MYO'nun kuruluşunda emeği geçen başta Rektör Prof.Dr.Funda Sivrikaya Şerifoğlu, kuruluş aşamasından bugüne kadar görev yapan Kaynaşlı Kaymakamları ve Belediye Başkanları, Kurucu Müdür ve Meslek Yüksekokulu Dernek üyelerine, Yüksekokul personeline verdikleri maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Haber; H. İŞCAN