İl Genel Meclisinin girişimiyle İller Bankası’ndan alınan kredi ile Devlet Malzeme Ofisi’nden alınarak İl Özel İdaresi’nin araç filosuna kazandırılan 35 aracın tanıtımı, İl Özel İdaresi’nin Mergiç Mahallesi'nde bulunan makine parkında düzenlenen törenle yapıldı.

Törene Vali Ali Fidan olmak üzere, Milletvekili Fevai Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan, İl Genel Meclis Başkanı Dursun Çakır, Düzce Protokolü, İlçe Belediye Başkanları, Kaymakamlar, İl Genel Meclis Üyeleri, Muhtarlar, İl Özel İdaresi Birim Müdürleri ve çok sayıda personel katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Düzce Belediyesi Mehter takımının gösterisiyle devam etti. Protokol konuşmaları bölümünde söz alan Düzce Valisi Ali Fidan, İl Özel İdaresi’nin köylere her alanda en iyi hizmete götürmek için çaba sarf ettiğini belirterek birçok ilin Düzce’deki çalışmaları takdirle takip ettiğini ifade etti. Fidan, “Köylere yönelik hizmetlerde çok önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Şehirde olan her şeyin köylerde de olması için yol, su ve asfalt konusundaki çalışmalar hızla devam ediyor. Bu hizmetlerin yapımında araç ve ekipmanlar çok önem arz ediyor. Yenilenen araç parkıyla köye yönelik hizmetler hız kazanacak. Araçların ilimize hayırlı olmasını ve güzel hizmetlere vesile olmasını diliyorum. Emeği geçen Vekillerimize, İl Özel İdaresi Genel Sekreterine ve İl Genel Meclis Başkan ve Üyelerine teşekkür ediyorum. Ayrıca Köylerimize sıcak asfalt döküyoruz” dedi.

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, konuşmasında geçmişi hatırlatarak İl Özel İdaresi’nin büyük bir gelişme kat ettiğini dile getirdi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan, araçlarla ilgili verdiği bilgilerin ardından yaptığı konuşmada, araçların ilimize kazanılmasında emeği geçen Vali Fidan’a, Milletvekillerine, Meclis Üyelerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından dua yapıldı ve kurdele kesim törenine geçildi. Törenin ardından Vali Ali Fidan, Milletvekili Fevai Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan araçlara bindi. İl Özel İdaresi’ne alınan 35 araçla idarenin araç sayısı 115’e yükseldi.

Yeni alınan araç ve iş makineleri: 5 adeti kanal kazıcı, 4 adedi ekskavatör, 6 adeti grayder, 8 adedi kar bıçaklı kamyon, 3 adeti yükleyici, 2 adeti toprak silindiri, 1 adeti demir bandajlı silindir, 1 adeti çekici trayler, 1 adeti dozer, 2 adeti tank, 1 adeti 4X4 pick-up, 1 adeti 19+1 servis aracı. Araçların toplam maliyeti 13 Milyon 521 Bin 445 TL

Tören pasta kesimi ve yapılan ikramla sona erdi.

Haber:S.C.AKYÜZ