Düzce'de bir erkek öğrenci yurdunda Başbakan ve AK Parti aleyhinde video izlettiriliyor iddiası Türkiye gündemini meşgul etmeye devam ediyor… Konunun muhatapları öğrenciler ulusal kanallarda yaşadıkları tekrar tekrar anlatırken, cemaate yakın bazı basın yayın organları da AK Parti İl Başkanı ve Meclis üyelerinin yurda baskın yaptığı iddialarını savunuyor…

 

GERÇEKLE BAĞLANTISI YOK

 

Olay akşamı yurda gidenler arasında olan AK Parti İl Genel Meclis Adayı Cahit Aydın, “baskın yapıldı” haberlerine ateş püskürdü. “Olay, kanalların verdiği gibi değil, hiçbirinin gerçekle bağlantısı yok.” Diyen Aydın, yurda zorla girmenin söz konusu olmadığını vurguladı. Öğrencilerin davetiyle bekleme salonuna girdiklerini belirten aydın, cemaat yanlısı yayın yapan kanalları eleştirdi.

 

ALNI SECDEYE DEĞENLER İNŞALLAH BU DURUMU GÖRÜLER!

 

Aydın, “Konu çok vahim… Biz başta giderken o yurdun ne olduğunu da bilmiyorduk. Cemaatin yurdu. İçeriye bizi öğrenciler davet ettiği halde ertesi gün yurt baskını şeklinde verildi. Bunları savunan cemaat yetkilileri ya farkında değiller yada bile bile yalan konuşuyorlar. Daha önemlisi yerelde savunucuları o şehri cemaatin sermayederleri olmuş. Bizi şikayet eden arkadaşlarımız Muzaffer Bülbül’ün kardeşi. Karmakarışık bir durum. Allah memleketimize kolaylık versin. Ben kendi gücümle yardımcı oldum. Ben ne eğitim verdiklerine ne de dürüst olduklarına inanıyorum. Alnı secdeye değenler inşallah bu durumu görüler ve tedbir alırlar. Kapı kapı gezip de insana hakaret edilebilir mi? İki gündür yurt bastı diye TV’lerden düşmüyoruz ne demek yurt bastı biz esnaflık yapıyoruz.” dedi.

 

CEMAATİN ÜST DÜZEYİ ALLAH RIZASI İÇİN ÇALIŞMIYOR

 

Kendisi ile beraber yurda gelen meclis üyesi adaylarından hasan Küçük’ün cemaatin içinde birisi olduğunu belirten Aydın, “Cemaatlerden ayrılanlara da saldırmaya başladılar”dedi.

 

Aydın, “Vallahi billahi zorla girmiyoruz. İki çocuğa yardımcı olmaya gittik. Dışardaki talebeler hava soğuk içerde bekleyin dediler. Allah kahretsin nereden de girdik oraya. En büyük hatamız. Yanımdaki hasan küçük, yurdum tüm tefrişatını kendisi yaptı. Cemaatin en önde gidenlerden biriydi. Cemaatlerden ayrılanlara da saldırmaya başladılar. Düzce’ye büyük bir sıkıntı yaşadık. Cemaatin üst düzeyi Allah rızası in çalışmıyor.” Diye konuştu.

 

BUNLARIN DİNLE HİÇBİR İŞİ YOK!

 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetinde olduğunu hatırlatan Aydın, kendisinin böyle bir yetkisi olduğuna dikkat çekti

 

Aydın,” Ben Düzce’de sosyal yardımlaşmada mütevelli heyetim. Eğer yardım edilecekse bizim böyle bir yetkimiz var. Gece saat 12’de de 3’de de 5’de de bu şekilde nasıl lanse edilebilir mi? Bunların dinle hiçbir işi yok. Bunlar hem örgütler, hem de ülkenin bekası için hiçbir iş yapmıyorlar. Bunlar uluslararası güçlere, Siyonizm’e çalışıyorlar.” Dedi.

haber; S.KAŞKIR