Düzce Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleriyle Belediye Başkanı Mehmet Keleş düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Başkan Mehmet Keleş, oda üyeleriyle yemekte sohbet ederken üyelerle birlikte Düzce'deki ulaşım sorunları ve sorunların çözümleri hakkında görüş alış-verişlerinde bulundu. Keleş, “Düzce ulaşımı için çözüm üretmek zorundayız” şeklinde konuşurken oda yöneticilerinin sorunlarını da dinleyerek çözüm yolları için de not aldı.

Yemekte konuşma da yapan Başkan Mehmet Keleş, “Kalıcı konut yollarının yapımı bittikten sonra sizin işlerinizin de eskisinden iyi hale geleceğini düşünüyorum. Eski garajımız içerideydi ve bazı arabalarımız petrollerden kalkıyordu. Ufak ta olsa bir garaja toplamaya çalıştık. Bu yeterli değil ama düzenlemeye çalışıyoruz. Düzce’nin güzel ve modern bir garaja ihtiyacı var. Hep beraber olalım ve ortak bir görüş ile Düzce’ye güzel bir otogar yapalım. Ben de elimden gelen yardımı yapayım. Bu konunun artık çözüme kavuşturulması gerekiyor.” ifadelerini kullandı.