Akçakoca’da AK Parti’nin İl Genel Meclis aday adayları Genel Merkez'den gelecek karara kilitlendi. AK Parti Binasında resmi müracaatta bulunarak Mart ayında yapılacak olan seçimlerde İGM’ye girebilmek için kolları şimdiden sıvadı.

Adaylık başvurusunda bulunan isimler arasında eski ilçe başkanı Mustafa ezer, AK Parti Kurucu Üyesi Yaşar Hoşbaş, AK Parti Akçakoca Gençlik Kolları Başkanı Serdar Özcan, İl Özel İdare emeklisi Sinan Cumur, yedek üyelikten gelerek 6 aydır İl Genel Meclisi Üyeliği yapan Mustafa Kalaycı ve eski İl Genel Meclisi üyesi İbrahim Erdoğan’ın yer aldığı isimlerin yanı sıra Muhtarlar Derneği Başkanı Rıdvan Acat da bunuyor.

Hoşbaş listenin en şanslı ismi
Ancak bu isimler arasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen Yaşan Hoşbaş ön plana çıkıyor. 1970’li yıllardan bu yana Milli Görüş Hareketi’nin içerisinde yer alan AK Parti Kurucu Üyesi Yaşar Hoşbaş, listede en şanslı isim olarak görülüyor.

“Dilimiz sevda dilidir” sloganıyla seçim çalışmalarına başlanacak
Öte yandan hizmet kervanında yol almak isteyen tüm aday adayları AK Parti Genel Merkezinden gelecek olan kararı beklerken, aday açıklamasının ardından Akçakoca’yı temsil edecek olan adaylar, AK Parti’nin “Dilimiz sevda dilidir” sloganıyla seçim çalışmalarına gönülden başlayacak.

Akçakoca’da 3’te 3 sloganı ile kolları sıvayacak olan AK Parti İl Genel Meclisi’nin güçlü aday adayları adaylık sürecinin açıklanmasını bekliyor.

HABER: S. ŞEN/Akçakoca


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ 

İOS için TIKLAYINIZ