İl Genel Meclisi Mayıs ayı 4. Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Tarım İl Müdürü Ayhan Ünal, Tarım Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.

Bu sırada söz alan MHP’li İl Genel Meclis Üyesi Ergin Özensel, yapılan projelerin hiçbirinin bir sonuca ulaşmadığını ve projelere ayrılan bütçelerin boş yere gittiğini belirterek Tarım Müdürlüğü’nün projelerinin sonuca ulaşıp ulaşmadığını sorguladı.

Özensel: “Projeler ortaya konuluyor. Hızlı bir şekilde projeler ile ilgili çalışmalar yapılıyor fakat daha sonra projelerde bir sonuç elde edilmiyor. Biz sonuç istiyoruz. Meralar için 80 Bin TL istiyorsunuz. 80 Bin TL neye yetecek. 80 Bin TL ile projeler sonuca ulaşacak mı? Sonuç önemli bir sonuca ulaşacaksa 80 değil 280 Bin TL ayıralım. Ama sonuç olsun. Paralar boş yere harcanmasın.”
Bu tepki üzerine Tarım Müdürü Ayhan Ünal, siyasilerin son günlerde kullandığı ezber bozmak tabirini örnek göstererek, Düzce’de mera ıslah projeleri ezber bozdu diyerek Özensel’e cevap verdi.
Ünal: “Düzce’de mera ıslah projelerinde gerçekten güzel isler yapıyoruz. Yaptığımız projeleri sonuçlandırmak istiyoruz elbette. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz.”

Haber: R. BAL