30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 89. Yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Anıtpark önünde tören düzenlendi. Tören ilk olarak Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başladı.

Vali Vasip Şahin, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Turhan Yazıcı, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Başsavcı vekili Cesur Aykul, Rektör Yardımcısı Safinaz Ataoğlu, Baro Başkanı Av. Ali Dilber, Milletvekili Fevai Arslan, Siyasi Parti İl başkanları, daire müdürleri ve askeri erkanın katıldığı törende ilk çelengi Vali Vasip Şahin koydu.

Ganizon kamutanlığı, Belediye başkanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı, Düzce Üniversitesi Rektörlüğü ve Baro Başkanlığı'nın tek tek çelenk sunmasının ardından tören saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile son buldu.

Çelenk sunma töreninin ardından Vali Vasip Şahin ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Turhan Yazıcı, Jandarma Sosyal Tesisleri bahçesinde tebrikleri kabul ettiler.

Büyük Zaferin 89. yıl dönümü kutlama etkinlikleri Anıtpark Önünde düzenlenen kutlama töreni ile devam etti.. Kutlama programı Vali Vasip Şahin, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Turhan Yazıcı ve Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın Protokolün ve askeri erkanın bayramlarını kutlaması ile başladı.

Günün Anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Jandarma Yüzbaşı Mustafa Duru 30 Ağustos Zaferi yüce milletimizin veordumuzun o günlerin zor şartları ile tarihe altın harflerle yazılan milli bir destandır diyerek, 30 Ağustos'un Türkiye'nin aydın geleceğe yürüyüşünü de bir başlangıcı olduğunu dile getirdi.

Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Ayhan Kasapoğlu'nun 30 Ağustos şiirini okumasının ardından kutlama programı tören geçişi ile son buldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

Haber; Ü. ÇETİN