Akçakoca Sakatlar Derneği tarafından dayanışma yemeği düzenledi. Akçakoca Öğretmen Evi Restoranda düzenlenen yemeğe, Akçakoca Kaymakamı Savaş Tuncer, Belediye Başkanı Nazmi Çiloğlu, Garnizon Komutanı Cem Yalçın, ile daire müdürleri, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldılar.

 

Akçakoca Sakatlar Derneği Başkanı Emin Belli yaptığı açılış konuşmasında, herkese katıldığı için teşekkürlerini sunarken, Kaymakam Tuncer ve Başkan Çiloğlun’a destekleri için ayrıca teşekkür etti.

Başkan Çiloğlu gecede yaptığı konuşmada, engelli Vatandaşlarımızın topluma kazandırılarak evlerine kapatılmaması gerektiğini vurguladı ve engelli vatandaşlara yardımlarının devam edeceğini söyledi.

Gecede bir konuşma yapan Kaymakam Tuncer ise, sayıları 1000’i bulan engelli ve özürlü vatandaşlarımızla kaynaşmak ve onlara moral vermek amacı ile gecenin yapıldığına vurgu yaparak, “Daha önce 12 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine kazandırmıştık bu akşam 2 tane daha vererek, bir mutluluk daha yaşayacağız” dedi.

Tuncer, ihtiyaç sahiplerine 2007 yılında 700 bin YTL yardımda bulunulduğunu da kaydetti. Tuncer engelli vatandaşlar için yaklaşık 9 Bin YTL bilgisayar projesinin de olduğunu söyledi. Yapılan konuşmaların ardından tekerlekli sandalyeler sahiplerine verildi. Daha sonra yenilen akşam yemeğinin ardından, engelli vatandaşlarımız gönüllerince eğlendiler.