Lige zor şartlarda başlayan ve geçtiğimiz günlerde seçime giderek Gökhan Kapoğlu’nu başkanlığa getiren Düzcespor bu değişimle yükselişe geçti. Geçtiğimiz hafta Manisaspor’u deplasmanda yenerek büyük sükse yapan Düzcespor bu başarısını devam ettirmek ve  Karaköprü Belediyespor’u yenmek için sahaya çıktı.

Maçtan önce tribünleri dolduran taraftar desteğinde arkasına alan Düzcespor ilk dakikalarda rakibi karşısında zorlansa da atanın kazanacağı maçta 29.dakikada sol taraftan Fırat’ın yaptığı ortada arka direkte kendisini unutturan bomboş kalan Ahmet Maran topu ağlara göndererek Düzcespor’u 1-0 öne geçirdi.

Zaman zaman sert geçen maçın ilk yarısında başka gol olmayınca ilk yarıyı Düzcespor 1-0 üstün tamamladı. Maçın ikinci yarısına ilk yarıdaki 11 ile başlayan Düzcespor sakatlığı nedeniyle aksayan Fırat’ı 62.dakikada oyundan alıp Düzceli genç oyuncusu Hazarcan Gençtürk’ü oyuna aldı.70.dakikada  Abdulsamet oyundan çıktı Cüneyt Polat oyuna dahil oldu.

82.dakikada hafif sakatlığı olan ve Düzcespor’a attığı golle 3 puan kazandıran Ahmet Maran yerini yine Düzce’nin genç  çocuğu Muhammed Emir yıldırıma bıraktı. Konuk ekip son dakikalarda gol için kalemize yüklense de son iki haftadır Düzcespor’un kalesini koruyan Orhan Erdoğan kalesinde devleşerek gole izin vermedi.

90 dakika sonunda sahadan 3 puanla ayrılan Düzcespor taraftarı ile bütünleşerek galibiyeti doyasıya kutladı. Düzcespor gelecek hafta Çatalcaspor ile deplasmanda oynadıktan sonra yine bu kez Silivrispor  deplasmanda giderek 15.hafta taraftarı ile buluşacak.







 

KADIN TARAFTARLARA ÇİÇEK
Hafta içinde yönetimin çağrı yaptığı kadın taraftarlar maçı izlemek için tribünlerdeki yerlerini aldılar. Kadınların  jestine sessiz kalmayan Düzcespor’lu futbolcular ellerindeki çiçekleri kadın taraftarlara vererek sizi her maçta bekliyoruz dediler.



 

ÇOK KÖTÜYDÜ
Düzcespor- Karaköprü Belediyespor maçını yöneten orta Hakem Mehmet Çağatay Lakot verdiği karalarla hem takımları hem de taraftarın tepkisini aldı. Maç içinde oyuncumuz Ebu Sıdık Çelik’in darp ederek yere düşüren rakip oyuncuyu kırmızı kartla oyundan atması yerine sarı kartla geçiştirmesi tepkilere neden oldu.


 

ADETA ÇILDIRDI
29.Dakikada Ahmet Maran’ın attığı golle 1-0 geriye düşen Karaköprü Belediyespor’un hocası Hüseyin Dağ maçın hakemi tarafından sahadan atıldı. Son dakikalarda rakip takım kulübesi hocasız kalırken Düzcespor  Teknik Direktörü Adem Neboğlu bu olayı lehte kullanarak takımının başında kaldı.


 


 

KÜSMEK YOK
Karaköprüspor karşısında kötü oynayan Atilla Aybars maçtan sonra kendisini tribüne çağıran taraftara üçlük çektirerek kendisine destek veren taraftara teşekkür etti. Maçtan sonra üzgün olduğu görülen  ve ağlamaklık olan Aybars’a  Fırat, Burak Doğancan ve kaptan Enver sahip çıktılar




12.ADAM HER ZAMAN

Düzcespor’u içerde ve dışarda yalnız bırak taraftar Pazar günkü maçtada yalnız bırakmadı.90 dakikada susmadan takımını destekleyen Düzcespor taraftarı şimdiden 2 hafta üst üste deplasmanda oynanacak maçlarda takımlarını yalnız bırakmamak için hazırlıklara başladılar.



GÖREV ADAMI

YÖNETİM Değişimde yeni yönetimde yer alan ve Genel Kaptanlığa getirilen Selahattin Kudu alınan galibiyetten sonra futbolcuları tek tek tebrik etti.Maçtan önce Teknik Direktör Adem Neboğlu ile ayak üstü görüşen Kudu hocayla devre arasında yapılacak transfer konularında bilgi aldı.




ÇİLİMLİ TUTULMUYOR 0-3

DEPLASMANLI Bölgesel Lig 6.grupta İlimizi temsil eden Çilimli Belediyespor deplasmanda Zonguldak Ereğli Belediyespor’u 3-0 yenerek adım adım zirveye koşmaya başladı.Geçtiğimiz hafta aldığı farklı galibiyetten sonra bu hafta deplasmanda nasıl bir sonuç alır denen Çilimli Belediyespor maça atak bir futbolla başlayarak 35.dakikada Sercan’ın attığı golle 1-0 öne geçti.Rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen Çilimli Belediyespor ilk yarıyı 1-0 üstün tamamladı.Maçın ikinci yarısında baskısını artıran temsilcimiz 65.dakikada Bünyamin 77.dakikada Osman Boz’un attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrılarak puan tablosunda üst sıraları zorlamaya başlad.Lige galibiyetle başlayan ancak ilerleyen haftalarda aldığı kötü sonuçlarla alt sıralarda bulunan Beyköy Belediyespor Ankara deplasmanında Çubukspor’a 3-1 yenilerek alt sıraya adeta demir attı.