AK Parti Akçakoca Gençlik Kolları seçimi yapıldı. Kongreye Gençlik Kolları MKYK Üyesi Ahmet Duman,  il yönetim kurulu üyeleri Özgür Bergut, Okan Acar, Şinasi Tuzluoğlu, Sedat Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert ve yönetim kurulu üyeleri,  İlçe Başkanı Dergah Akça, Belediye Başkanı Cüneyt Özdemir,  belediye meclis üyeleri, İl genel meclisi üyeleri ve parti üyeleri katıldı.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, konuklara yönelik olarak yaptığı konuşmada, gençlik kollarında bugüne değin verilen çabalar için teşekkür ederken, yeni seçilecek yönetime de kolaylık ve başarı dileklerini sundu.

AK Parti İlçe Başkanı Dergah Akça, konuşmasında, ülkenin içinden geçtiği bu süreçte gençliğin dinamik ve gelişime açık yanının partileri açısından çok değerli görüldüğünün altını çizerek, seçilecek başkan ve yönetime başarı temennilerinde bulundu.

“Cumhurbaşkanımızın açtığı yolda yürüyeceğiz”
Kongrede son konuşmayı yapan Gençlik Kolları Başkanı Serdar Özcan ise konuklara hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda yürüyeceklerini söyleyerek sözlerine devam etti.

Türkiye’de ümmet sevdasına sahip olan bir gençlik olduklarını ve gerekirse bu dava için canlarını feda etmekten çekinmeyeceklerini ifade eden Özcan, ilçe gençlik kolları kongresinin vatana ve millete hayırlar getirmesini dileyerek konuşmasını tamamladı.

Mevcut gençlik kolları başkanı Serdar Özcan’ın tek aday olduğu kongrede  Özcan ve yönetiminde yer alan üyeler konuklara tanıtıldı.
Yapılan seçimlerde Serdar Özcan bir dönem daha gençlik kolları başkanlığına seçilirken, kongre sona erdikten sonra AK Parti Akçakoca Gençlik Kolları yönetimi, konuklarla ve yönetim olarak toplu hatıra fotoğrafları çektirdi.

Gümüşova Gençlik Kolları Başkanı Yak oldu
AK Parti Gümüşova 5. Gençlik Kolları Kongresi de geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirildi. Kongrede yapılan seçim sonunda Tuncay Yak Gümüşova Gençlik Kolları Başkanı oldu. Kongrede konuşan katılımcılar, yeni Gençlik Kolları Başkanı Tuncay Yak ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

Haber: C. ÜSTÜNER