Çilimli’ye bağlı Tepe Köyü’nde gece saat 02.30 sıralarında meydana gelen yangında, iki katlı ahşap ev tamamen kül oldu. Yangında, her şeylerini kaybeden aile geçici bir süre için komşularının yanına sığındı. 

Olay Tepe Köyü’nde yaşayan Hasan Erenler’e ait iki katlı ahşap evin üst katında elektrik kontağı nedeniyle yangın çıktı. Evin ahşap olması nedeniyle kısa zamanda yayılan yangına Düzce ve Çilimli itfaiyelerine bağlı üç araç müdahale etti.  Yangında dört kişinin yaşadığı ev tamamen kül oldu.

Hane halkının zamanında fark etmesi nedeniyle ölen ve yaralanan olmayan yangında, dört kişilik erenler ailesi evsiz kaldı.

Yangının herkesin uyuduğu esnada çıktığını belirten Hasan Erenler, oğlunun yangını fark etmesiyle uyanıp kendilerini sadece dışarı atabildiklerini, hiçbir eşya kurtaramadıklarını belirtti. Şuan için komşularının yanında kaldıklarını dile getiren Erenler, yetkililerden yardım beklediklerini ifade etti.

Tansiyon hastası olan Fatma Erenler, olayın şokunu atlatamadığı için konuşmakta zorlanırken, kızları Ayşe Erenler, tüm çeyizini yangında kaybettiğini ifade etti.

Yangında her şeylerini kaybeden aileye yetkililer ve iş adamlarının yardım etmesini isteyen Köy Muhtarı Adem Pehlivan, ailenin maddi durumunun olmadığı, şuanda yeni bir ev yapma imkanlarının bulunmadığı için yardıma ihtiyaçları olduğunu ifade etti.