Düzce’nin yıllardır beklediği devlet hastanesinde inşaatının tamamlanmasına az bir zaman kala çalışmalarda gelinen son noktayı yerinde görmek isteyen Vali Ali Fidan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş’le birlikte inceleme ziyaretinde bulundu. İl Jandarma Komutanı Albay Bilal Güvenir ve  Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy’un da eşlik ettiği ziyarette Vali Fidan ve Başkan Keleş, TOKİ yetkilisi, İl Sağlık Müdürü Mahir Arslan ve Kamu hastaneleri Genel Sekreteri Zülfü Kılıç’tan bilgi aldılar.



Hastaneyi gezerek çalışmaları yerinde gören Vali Fidan ve Başkan Keleş, çalışmaların ne aşamada olduğu konusunda yetkililerle görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Vali Fidan, çok kısa sürede taşınma çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Vali Fidan, “ İnşaatta gerçekten son aşamaya geldik. Bir yandan temizlik yapılırken, bir yandan küçük onarımlar yapılıyor. Taşınma başlayacak. Hastaneyi kısım kısım buraya taşıyacağız. İlk başlarda ikili hizmet olacak. Bir bölüm burada devam ederken aynı zamanda diğer hastanemiz hizmete devam edecek. Bu hastaneyi biz Düzceliler olarak uzun zamandır bekliyoruz. İkinci bir sıkıntı olmasın. Buraya taşındığımızda gerek hizmet kalitesi gerek hasta memnuniyeti açısından üst düzeyde bir hizmet olsun istiyoruz. İnşallah en kısa sürede taşınmaya başlayacağız. Belediye başkanımızla birlikte çevre düzenlemesine de bakacağız. Burayı bir yerleşke gibi düşünürsek hem devlet hastanemiz hem de diş hastanemiz çevresiyle binasıyla güzel bir hizmet olsun diyoruz. ”dedi.

Vali Ali Fidan daha sonra terminal, şehit mezarlığı ve Düzce Lisesi Parkında incelemelerde bulundular.

Haber:Y.SEVER