Düzce Üniversitesi bünyesinde İletişim ve Tanıtım Koordinatörlüğü kuruldu. Düzce Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Ömer Sivrikaya'nın yeni oluşum dolayısıyla basın turuna çıktı. Düzce Üniversitesi İletişim ve Tanıtım Koordinatörü Ömer Sivrikaya, üniversitenin Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Haluk Velioğlu ve Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi İlyas Temel Şafak Öncü TV ve Manşet Gazetesi'ni ziyaret etti.
Basınla paylaşım yetersizdi
Koordinatörlüğün işleyişinin nasıl olacağı hakkında bilgiler veren İletişim ve Tanıtım Koordinatörü Ömer Sivrikaya, basın ve halkla ilişkiler müdürlüğünün üniversiteyi tanıtım ve basınla bilgi paylaşımında yetersiz kaldığının görülmesi üzerine koordinatörlük çalışmalarının başladığını ve üniversitedeki 50 fakülte birimine iletişim ofisleri kurulduğunu ve bunların da koordinatörlük çatısında toplandığını söyledi. Düzce Üniversitesi'nde iletişim ağı omurgası oluşturduklarının altını çizen Sivrikaya, Türkiye'de İletişim ve Tanıtım Koordinatörlüğü'nün 10 üniversitede daha uygulanmakta olduğunu söyledi.
Helikopter pisti ruhsata takıldı
Düzce Ünivesitesi'nin tamamlanmayı bekleyen projeleri konusunda da bilgiler veren Sivrikaya, 2010 yılında Araştırma ve Uygulama Hastanesinin bahçesinde yapımı tamamlanan ancak o zamandan bu yana kullanılmayan helikopter pistinin ruhsattan kaynaklanan sıkıntı nedeniyle hizmete giremediğini söyledi. Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nden diğer illere sevk edilen ya da diğer illerden gelen hastaların nakillerinin daha kolay yapılabilmesi için yapılan pistin üniversitenin yeni yolunun güzergahında bulunması nedeniyle ruhsat sorunu ile karşı karşıya olduğunu söyleyen Sivrikaya, bu nedenle sürecin uzadığını söyledi.
Bir aydır kazma vurulmadı
Uzun süredir tamamlanamayan, son olarak yapımı için 3 milyon TL ödeneğin geldiği bin 600 metrelik üniversite yolunun son durumu ile ilgili de bilgi veren Sivrikaya, yolda 1 aydır hiçbir çalışma yapılmadığını söyledi. 

Haber: C.Üstüner