Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Yönetim Kurulu Üyesi 43 yaşındaki Yalçın Yılmaz ve lokantacı Eski Muhtar Fahrettin Aşan Kalp krizi sonucunda hayatlarını kaybettiler.
MHP Yönetim Kurulu üyesi Yalçın Yılmaz 1999 depremleri öncesinde yıllarca Düzcespor'un başarısı için trbünlerde gerektiğinde amigoluk yaparak hem takımın hemde taraftarların coşması için mücadele vermiş ve Çoban mevkiindeki taraftarların liderliğini yaparak Düzcespor'a hizmet etmişti.
Kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden Yılmaz’ın Merkez Büyük Caminde öğlen namazının ardından kılınan. Cenaze namazına MHP Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Düzce TSO Meclis Başkanı Nusret Özsoy, partililer, düzcespor eski yöneticeleri futbolcular ve yüzlerce seveni katıldı. Yılmaz, cenaze namazının ardından Düzce Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Diğer yandan yine kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Musababa köyü eski muhtarı Fahrettin Aşan toprağa verildi.
1981 yılından itibaren eski Belediye hizmet binasının karşısında Köşem lokantasını işletmekte olan Aşan, geçirdiği kalp krizi sonucu kaybetti. 54 yaşında hayata gözlerini yuman lokantacı Fahrettin Aşan evli ve 4 çocuk babasıydı. Merhumlara Allahtan Rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.