Düzce'deki siyasi parti il başkanları, yılın son istişare toplantısı için dün akşam Büyük Birlik Partisi il binasında bir araya geldi. 8. istişare toplantısının bürokrat konuğu ise Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım oldu.Şehrin sorun ve ihtiyaçları ile Yüksek Hızlı Tren başta olmak üzere önemli projelerin ele alındığı toplantı öncesi basına kısa bir açıklamada bulunan ev sahibi BBP Düzce İl Başkanı Engin Bedir, her ay düzenledikleri Düzce İl Başkanları Toplantısı'nda 8. kez buluştuklarını belirterek, şöyle devam etti:"Her ay toplantımızda ilimizin problemleri ile ilgili herkes bir problemi dile getiriyor. Bu sorunları masaya yatırıyoruz.


İcranın başındaki il başkanımız vasıtasıyla problemlerin bir çoğunu da çözüyoruz. Bizim pek sahada olmamamıza rağmen bizi adımıza da bu problemleri takip takip eden il başkanlarımıza sağ olsunlar. Görevlerini iyi bir şekilde yerine getiriyorlar. "Çin'i lanet, Uygur Türkleri'ne Destek" mitingimize katılan tüm siyasi partilerimize Alperen Ocakları ve Büyük Birlik Partisi adına teşekkür ediyorum. Tüm sivil toplum kuruluşlarına ve vatandaşlara teşekkür ediyorum.


Mazlumların sesi olmak insanlığımızın bize yüklediği bir vazife olduğu için her daim mazlumların yanında olduğumuzu bildiriyorum. Acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bıraktık. 2019'da ülkemiz büyük ve kritik eşiklerden geçti. 2020 yılının tüm ülkemize, tüm İslam alemine, tüm dünyaya barış, sevgi ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Halkımızın yeni yılını kutluyorum. Aynı zamanda Mekke'nin fethini de buradan kutluyorum."
Bedir'in konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.
HABER:C. ÜSTÜNER