Dün akşam Öncü Tv ekranlarında yayınlanan, Canan Üstüner ile Erol Tayhan’ın sunduğu Platform programına, Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, CHP İl Başkanı Basri Karslıoğlu, MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, SP İl Başkanı Selim Gökdemir ve İşçi Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez katıldı. DSP İl Başkanı Şükrü Kılıçoğlu’nun annesinin rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı programda Düzce’nin gündemini belirleyen belli başlı sorunlar konuşuldu.

Öncelikli konu terördü

Son günlerin en önemli konusu olan terör olayları hakkında siyasi parti il başkanları görüşlerini anlatırken, muhalefet partilerinin başkanları terörün çözümü konusunda mutlaka birlikte hareket edilmesi gerektiğini savundu. AK Parti İl Başkanı Kaşıkoğlu ise, ekonomik, sosyal ve askeri konularda bölgenin sorunlarının çözülerek terörün bitirileceğini, bu tür saldırıların Türkiye’yi yıldırmayacağını belirtti.

Ortak görüş: Çok gecikti

Düzce’nin öncelikli sorunlarından terminal konusunun ilk olarak tartışılmaya açıldığı programda bazı söylemler nedeni ile zaman zaman gerginlikler yaşandı.

CHP İl Başkanı Basri Karslıoğlu, terminal kadar basit bir yatırımın 10 yıldır yapılamadığını, “yapsak da yapmasak da nasıl olsa oy alıyoruz” mantığı ile hareket eden