Partili il başkanlarının 3.toplantısı Saadet Partisi Düzce İl Başkanı Birkan Mertol’un ev sahipliğinde gerçekleşti. Saadet Partisi Düzce İl Binası’nda gerçekleşen toplantıya AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, CHP Düzce İl Başkanı İlhan Duru, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Demokrat Parti Düzce İl Başkanı Mithat Ceylan, Büyük Birlik Partisi Düzce İl Başkanı Engin Bedir, Yeniden Refah Partisi Düzce İl Başkanı Nezir Merttürk ve Vatan Partisi Düzce İl Başkanı Fethi Sönmez katılım sağladı.
 
Düzce’nin gündemi ve sorunlarının konuşuldu partili il başkanları toplantısı açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Düzce İl Başkanı Birkan Mertol, “3.sünü gerçekleştirdiğimiz toplantımıza hoş geldiniz” diyerek başladı. Mertol, sözlerine şöyle devam etti:
“Bu örnek çalışma inşallah diğer şehirlere de örnek olacaktır. Türkiye geneline servis edilmesi konusunda basınımıza da büyük iş düşüyor. Kocaeli’nde de böyle bir çalışma söz konusu. Düzce’ye nasıl verimli olabiliriz, nasıl bir adım daha öteye taşıyabiliriz diye toplanıyoruz. İnşallah ilerleyen dönemlerde daha iyi noktaya ulaşacağız. Daha yolun başındayız. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Katılımlarından dolayı basın mensuplarına da teşekkür ediyorum.”
 
"Toplantılardan memnunuz"

Saadet Partisi Düzce İl Başkanı Birkan Mertol’dan sonra konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, toplantıları önemsediklerini ve toplantılardan memnun olduklarını belirterek şunları söyledi:
“Bu toplantıları önemsiyoruz. Düzceli halkın beklentilerini ve düşüncelerini hoşgörü içerisinde konuşuyoruz. Doğruyu bulma adına hem belediyemizin hem de hükümetimizin çalışmalarını değerlendiriyoruz. Bundan da memnunuz ve zevk alıyoruz.”

"Esas çalışmalar şimdi başlıyor"


Bir önceki il başkanları toplantısının ardından sel ve heyelan afetlerinin yaşandığını anımsatan Keskin, şu ifadelerde bulundu:
“Diğer yandan son il başkanları toplantısından sonra bir afet yaşadık. Kayıplarımıza Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Tüm siyasi partilerin il teşkilatları ve genel merkezlerden gelenlere teşekkür ediyoruz. Onları orada gördüğümüz için çok memnunuz. İlk günden beri sahadayız. Arama kurtarma çalışmalarına emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyoruz. Can siperane çalıştı herkes. Yaklaşık 10 gün boyunca bu faaliyetler devam etti. 7 kaybımıza da ulaşıldı. Esas çalışma şimdi başlıyor. Alt yapı sorunları var, kapalı yollar var. Belki ulaşamadığımız noktalar var. Buradaki il başkanlarımızdan da görmediğimiz duymadığımız noktalarla ilgili de yardım bekliyoruz.”

"Bir bakanımız daha gelecek"

 
Perşembe ve Cuma günlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme gerçekleştirdiklerini söyleyen AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, şöyle konuştu:
“Perşembe ve Cuma günleri il başkanları toplantısını yaptık. Burada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme fırsatımız oldu. Kendisi tüm Düzcelilere selamlarını iletti. Özellikle onun talimatıyla organize gelen bakanlarımıza da teşekkür ediyoruz. Eksik gediklerle ilgili son bilgileri aldı. Vatandaşın yanında olun dedi. Tabi ziyaretler de devam ediyor. Yarın da Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk da buraya gelecek. Borçları olan vatandaşlarımızın borçlarını erteleme çalışmaları da var.”
 
HABER: M.KADAŞ
GÖRÜNTÜ: C.A.KUŞ