Düzce Katı Atık Depolama Tesisi'nin bulunduğu merkeze bağlı Hasanlar Köyü'nde halkın ilaçlama yapılması yönünde başlattığı girişim ses getirdi. Hasanlar Köyü Muhtarı İlknur Günal, Düzce Belediye Başkanının "köyü rahatsız etmeyecek, koku da yaymayacak" şeklinde verdiği sözün ardından "Katı Atık Depolama Tesisi ve Köy içi ilaçlanmalı yoksa biz sinekten sivrisinekten haşerattan kurtulamıyoruz" şeklinde sarfettiği sözlerin ardından bu çağrıya Çilimli Belediyesi'nden  cevap geldi.

Hasanlar Köyü Muhtarı Günal, özellikle Düzce Belediyesi'nden  "Katı Atık Tesisini ve Köyümüzü ilaçlayın bizi bu çileden kurtarın" şeklinde talepte bulunduğunu ancak Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in kendileriyle görüşmediği gibi taleplerini de dikkate almadığını belirtirken :" Neyseki bizim sesimizi Çilimli Belediyesi duydu ve köyümüzü ilaçladı. Teşekkür ediyoruz. Düzce Belediyesine de stemlerimizi sunuyoruz" dedi.

Muhtar Günal, Düzce Katı Atık Depolama Tesisi kuruluncaya kadar Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in her türlü sözü verdiğini ancak tesisis kurulduktan sonar dertlerini dahi dinlemekten kaçtığını belirtirken:"Başkan Keleş tesis kurulmadan her türlü sözü verdi, sonra herşeyi unuttu, köyümüzü de unuttu.Hiç olmazsa ilaçlayın dedik onu dahi yapmadı. Çilimli Belediyesi bzim sesimize kulak verdi. Çilimli Beledieysine teşekkür ediyoruz. Ancak Katı Atık Birliği Başkanı sıfatıyla  Düzce Belediye Başkaın Mehmet Keleş'e stemlerimizi sunuyoruz" dedi.

Çilimli Belediyesi'ne ait ilaçlama aracının Hasanlar Köyü'nde ilaçlama faaliyetini tamamlayarak köyden ayrıldığı görüldü..   

Haber:E.TAYHAN