İl Genel Meclisi Başkanı Sinan Aydın, İl Genel Sekreteri Kenan Üstünel ve Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı kutlama mesajları gönderdiler.
İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın mesajında "ilkeli ve düzeyli yayın çizgisini başarı ile sürdüren öncü televizyon adı gibi ilimizde öncü bir kuruluş olarak önemli ilklere imza atmıştır. Televizyon Radyo ve İnternt yayıncılığı ile gündemin nabzını canlı tutuan Öncü yayın grubu sorumlu yayın anlayışı ile beğenilerek takip edilen işler yapmaktadır. Öncü televizyon ilimizde geniş yayın ağı, güvenilir bigi ve haber akışıyla şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada kaliteli ve ilkeli yayıncılığını geliştirerek sürdüreceğine inanıyorum ve emeği geçen herkesi kutluyorum.sözlerine yer verdi.
İl Genel Sekreteri Kenan Üstünel yayınladığ mesajda ilkeli yayın anlayışıyla Düzce'miz de gündemi bize ve hemşerilerimeze doğru bir şekilde sunan Öncü televizyonun kuruluşunun 16. yıl dönümünü en içten duygularımıla kutlarım. Gündemdeki konuları işleyiş şekli habere yaklaşım tarzı ve ivediliği ile ilimizde güven duygusuna layık bir medya kuruluşu olan Öncü idare ve halk arasında bilgi alışverişini sağlayarakda katılımcılığa ve çok sesliliğe büyük katkılar yapmıştır. Öncü, ilimizin kapılarını Türkiye'ye açan çok önemli bir kuruluşumuzdur dedi.
Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı yönetim kurulu adına görderdiği çiçek ve kutlama mesajında yayın hayatınız boyunca izlediğiniz dürüst, ilkeli ve seviyeli habercilik anlayışı ile Düzce'miz de önemli bir yere sahip olan değerli basın organımız Öncü televizyonun imtiyaz sahabi ve bütün çalışanlarının kuruluş yıldönümünü kutlar, nice yılların aynı başarılarla sürdürülmesini temennisiyle şahsım ve yönetim kurulum adına saygılar sunarım. Sözlerine yer verdi.