AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Kuşçu koordinatörlüğünde TRT Sanatçısı Ayşe Taş idaresinde geçtiğimiz yıl kurulan Düzce Korosu valilik bünyesinden ayrıldı. Bir yıldır etkinliklerini valilikte sürdüren koro Başkan İsmail Bayram’ın desteği ile belediyeye alındı.

62 solistten oluşan koro dün akşam belediye sergi salonunda ilk provasını gerçekleştirdi. Provayı Belediye Başkanı İsmail Bayram da izledi. AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Kuşçu, 31 Aralık itibariyle koronun valilik adına sürdürülen faaliyetlerinin sona erdiğini söyleyerek, “ Belediye Başkanı İsmail Bayram bizi bağrına bastı.” Dedi.

 

Koronun belediye bünyesindeki ilk provasını izleyen Başkan İsmail Bayram ise, “ Siz söyleyin biz dinleyelim” diyerek koronun belediye bünyesine geçmesinden memnun olduğunu dile getirdi.

Bayram, “ Zaten ben üzülüyordum neden belediyenin böyle bir korosu yok diye. Hoş geldiniz. Başımızın üzerinde yeriniz var. Siz söyleyin biz dinleyelim. Sizler gibi gönüllüler sayesinde Düzce bu tür kültürel etkinliklere alışacak.” Şeklinde konuştu.

HABER:H.İŞCAN