Düzce için önem arz eden projelerin son durumları ile ilgili Düzce Belediyesi'nden edindiğimiz bilgilere göre; Düzce Belediyesi'nin kendi imkanları ile yapacağı katlı otoparkın çizim çalışmaları son aşamaya geldi. Düzce Belediye Meclisi'ne sunulacak çizim sonrası proje aşamasına geçilecek. Proje, İl Özel İdaresi yanında bulunan ve şuan açık otopark olarak kullanılan araziye yapılacak.
Katı atık konusunda ise Yığılca yolu üzerinde bulunan atıl durumdaki eski taş ocağının bulunduğu alana yapılması planlanan katı atık depolama tesisi projesi için ise fizibilite raporunun gelmesi bekleniyor.
Geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan yaptığı açıklamada Düzce'ye yapılacak olan üst geçitlerden ilkinin ihalesinin yapıldığını ve yerine Düzce Belediyesi'nin karar vereceğini vurgulamış ancak büyük ihtimalle ilk üst geçitin Kervan Kavşağı bölgesine yapılacağını kaydetmişti.
Düzce Belediyesinden alınan bilgilere göre ilk üst geçitin kesin olarak Kervan Kavşağı bölgesine yapılacağı bildirildi ve çalışmaların kısa sürede başlayacağı öğrenildi.